2014. december 31., szerda

MintaMánia - Ikat/törzsi


Sziasztok!

Ez az év utolsó napja és ez Thimmyke "mintás" kihívásának utolsó témája is. Nem tudom mit írhatnék még, tetszett ez a kihívás. Jövőre is szeretnék néhány ilyen "megmozduláson" részt venni.


2014. december 30., kedd

December színei - Csillogó



December színei közt utolsó a csillogó téma. Azt hiszem ez lesz az idei év (majdnem) utolsó bejegyzése.

2014. december 29., hétfő

Fekete és fehér


Sziasztok!

Monochrom lakkozást szerettem volna, de még javítani kell a technikán :) Azért elsőre nem olyan rossz. Fekete alapszínre szivaccsal vittem fel a szürke több árnyalatát és a fehéret. Majd erre jött a minta, ami az InfinityNails 42-es lemezén található. A gyűrűsujjamra csak szimplán fehérrel nyomdáztam. Ha már nem lett igazi monochrom, gondoltam adok neki egy kis csillogást a Moyra 101-es lakk segítségével. 

2014. december 28., vasárnap

Catrice 65 Be My Valentine és BP-24


Sziasztok!

Egy nagyon jó kis lakkot szeretnék megmutatni, amit az ősz folyamán vettem, csak valahogy még nem került sor arra, hogy felkerüljön a blogra. Elég élénk színe van, talán sokaknak nem is tetszik. A jó tulajdonsága, hogy egy rétegben is nagyon jól fed, szépen lehet vele dolgozni, nem folyik szanaszét. 

2014. december 25., csütörtök

December színei - Arany


Mai színűnk az arany. Már többször említettem, hogy nem vagyok arany imádó, sem ékszerben és a lakkok terén sem. Most is, csak mint arany mintát tudom elképzelni a körmeimen. 

2014. december 24., szerda

2014. december 22., hétfő

ManiCute - Ünnepi készülődés


Sziasztok!

Karácsonyhoz közeledve a ManiCute mai témája az ünnepi készülődés. 

Ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell írnom, hogy nálam nincs ünnepi készülődés. Egy ideje már nem azt jelenti nekem a karácsony, mint gyerekkorban. Nekem is van gyerekem, amíg kicsi volt és hitt a Jézuska mesében más volt a helyzet. Akkoriban örömmel készültem, mert tudtam, hogy ezzel örömet szerzek neki is. Ma már nagylány, felnőtt nő lett belőle, ezért egy kicsit más a karácsony. Elnézést a lehangoló sorokért, de épp egy nehéz 24 órás ügyelet után írom a bejegyzést és ilyenkor kicsit negatívabb vagyok :) 

2014. december 18., csütörtök

Blog Karácsony 2014


A tavalyi év nagy sikerű ajándékozós játéka újra megrendezésre került Iluss jóvoltából. Az én párom Luca volt, a  http://lucainmakeupland.blogspot.hu/ íróját ajándékoztam meg.
 No és akitől én kaptam ajándékot az nem más, mint Anna http://moonangelstories.blogspot.hu/ írója.


2014. december 17., szerda

MintaMánia - Pöttyös-csíkos


Mai téma a pöttyös-csíkos. Mindkét minta tetszik nekem, bár együtt alkalmazva kissé sok(k)nak tűnik. 


2014. december 15., hétfő

December színei - Fehér


Sziasztok!

Újabb téma a kihívásban a fehér. Szeretem ezt a színt, de inkább csak az öltözködésben. Körmeimen elég furának érzem, bár néha azért használom, leginkább díszítéssel. 
Mindig is tetszett a fehér-arany kombináció, ezért most ki is próbáltam. Sajnos kevés időm volt erre a manikűrre és úgy érzem, hogy egy kicsit "összecsaptam" az egészet. 

A NYERTES!




Sziasztok!

Lejárt a jelentkezési idő, sorsoltam, a nyertes nem  más, mint Somogyi Noémi
Gratulálok Noémi! :) 


Szeretném, ha minél előbb megírnád a lakcímed (andri38@gmail.com),  mert holnap postáznám is a nyereményed. 



2014. december 10., szerda

MintaMánia - Állatminta


Sziasztok!

Ma az állatminta következik Thimmyke körmös kihívásában.  Egyszer nagyon rég láttam egy szép manikűrt és mindig úgy éreztem, hogy egyszer majd elkészítem...eljött az idő. :) Az eredeti manikűr "kocka" körmökön volt, de nekem a saját megoldásom is tetszik. Pláne, hogy ilyen mintát még sosem használtam, pedig rengeteget lakkozok. 


2014. december 8., hétfő

ManiCute - Csillogás



Sziasztok!

Hihetetlen, de újabb két hét eltelt és ismét alkotott a Manicute csoport. A mai téma a csillogás. 
Szerény személyemet nem nagyon hozta izgalomba ez a téma, hiába is gyönyörű a kezdőképünk. Első tervem szerint ez a kép inspirált volna, de aztán nem jött az ihlet. Ma délután két óráig még nem volt manikűröm erre a témára. 

2014. december 7., vasárnap

December színei - Piros


December következő színe a piros. Kedvelem és gyakran használok piros lakkokat. Ebbe a Nicole By OPI Keeping Up With Santa nevű csodába beleszerettem Áginál, muszáj volt beszereznem. A színében nem is csalódtam, talán a tartóssága okozott némi problémát először, mert 24 óra után csúnyán felpattogott. Aztán ez a gond másik lakknál is előfordult, úgyhogy a körömerősítő Lovely lakkot okolom ezért. Úgy érzem, hogy a képek nem adják vissza azt a szépséget, amit ez a lakk tud nyújtani. 

2014. december 6., szombat

Mikulás napi manikűr



Sziasztok!

Sajnos ma is dolgoznom kellett, ezért csak egy gyors "melós" manikűrt dobtam össze, talán azért elmegy mikulás napi körömnek is. 

2014. december 3., szerda

MintaMánia - kockás-pulcsi



Mai téma a minta mániánál a kockás, vagy pulcsi. A kockásat választottam most, a pulcsist majd másik témánál szeretném elővenni. 
Egyszerű  manikűrt alkottam (szerintem), gondoltam arra, hogy teszek rá Télapós matricát, de elég giccsesnek tűnt, ezért gondolat elvetve. 

Alapnak Golden Rose 110-es számú zöld, olyan igazi karácsonyi zöld lakkját választottam. China Glaze Passion lakkal nyomdáztam, a minta QA-96 lemezről való.

2014. december 1., hétfő

December színei - Ezüst


Sziasztok!

Csatlakozom (legalábbis igyekszem) Bella decemberi kihívásához, melynek témái a színek. Kedvelem a a témában szereplő színeket, talán a kéket kicsit hiányolom.
Az első manikűröm nem lett karácsonyi ihletésű, inkább csak kipróbáltam a Bundle Monster új kollekciójának lemezeit.